Program


Ephemere

Ephemere

Az együttes repertoárja rendkívül színes, hiszen saját dalok mellett jazz-sztenderdek, francia dalok és világzenei hatások egyaránt jelen vannak benne, és mindez sajátos hangzásvilággal párosul. A szerzemények magyar, francia és angol nyelven szólalnak meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 22. kedd, 20:00

Ephemere

Közreműködik:
Caussanel Izabella - ének
Orbay Lilla - ének
Sebestyén Patrik - trombita
Telegdi Gáspár - harmonika
Arday Dániel - nagybőgő
Richter Ambrus - dob
Stummer Márton - gitár

Az Ephemere formációt egy női alkotópáros, Caussanel Izabella és Orbay Lilla énekesnő alapította, tagjai között országos és nemzetközi díjakban részesült fiatal zenészeket találunk. Kompozícióik a huszadik század első felének jazz- és sanzonvilágára, latinos hangulatra épülve idézik meg a bárok bensőséges atmoszféráját. Az együttes repertoárja rendkívül színes, hiszen saját dalok mellett jazz-sztenderdek, francia dalok és világzenei hatások egyaránt jelen vannak benne, és mindez sajátos hangzásvilággal párosul. A szerzemények magyar, francia és angol nyelven szólalnak meg.

Az Ephemere szó a tiszavirág francia megfelelője. Általános jelentése helyett azonban a zenekar névválasztása új tartalommal tölti meg a kifejezést: megközelítésük az újjászületést és a pillanat megélését hangsúlyozza ki. Az improvizatív, jazzes játékmód és a megkomponált zenei anyag kontrasztja is azonnal felismerhetővé teszi a formációt.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánló


A Liszt Ferenc Kamarazenekar és a Bábozd Zöldre Egyesület nagysikerű zenés-bábos előadása új helyszínen, a Pomázi Művelődési Házban! Izgalmas és…

A Liszt Ferenc Kamarazenekar zeneakadémiai évadzáró hangversenyén egy olyan sikercsapat lesz a vendég, akinek a nevéhez a legnagyobb koncerttermekben elért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!