Program


Formula 1 Magyar Nagydíj 2022 - Gold 4 Szombat
2

Formula 1 Magyar Nagydíj 2022 - Gold 4 Szombat

Rálátást biztosít a teljes célegyenesre és a boxokra, az 1-es és kanyarra, a verseny megnyitójára, a startra, a verseny befejezésére és a versenyt követő díjkiosztó ünnepségre.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 30. szombat

A tribünön található ülőhelyek számozottak, tehát minden megvásárolt jegyhez saját ülőhely tartozik. A tribün előtt videofalon lehet követni a verseny alakulását és a közvetítést.
 
A lelátó közelében vendéglátó egységek találhatók, melyek biztosítják az étel-ital ellátást, illetve a Hungaroring kiállítási területe a Funzone, ahol számos érdekességgel, szórakozási lehetőséggel, és shoppal találkozhat a látogató.
 
Legkönnyebben megközelíthető: 7-es, 8-es kapuktól.
 
Férőhelyek száma a látogatóknak: 4472

A szombati jegyek esetén 14 éven aluliak számára is teljes áru belépőt szükséges vásárolni!

Ajánló


A Liszt Ferenc Kamarazenekar zeneakadémiai koncertsorozata közepébe egy ötműves Beethoven-blokk került, ami a decemberi hangverseny 2. szimfóniájával indult, februárban a…

A Liszt Ferenc Kamarazenekar és a Bábozd Zöldre Egyesület nagysikerű zenés-bábos előadása új helyszínen, a Pomázi Művelődési Házban! Izgalmas és…

A Liszt Ferenc Kamarazenekar nemzeti összetartozás napi koncertje a magyarság és a magyar kultúra államhatárokon átívelő gazdagságának szép példája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!