Program


Ki az Isten és mit akar?

Ki az Isten és mit akar?

Meskó Zsolt író, rendező legújabb darabjának ősbemutatója a Párbeszéd Házában! A mű arra tesz kísérletet, hogy ma, 2022-ben élő szereplők, fiatalok, középkorúak, idősebbek szemszögén keresztül lépjen be a Biblia világába.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 15. szombat, 19:00

Ki az Isten és mit akar? - a darabról

A dráma főszereplője a 20 éves Mária, aki élete eddigi legnagyobb kérdésével kerül szembe amikor kiderül, hogy 21 éves barátjától gyermeket vár. A fiatal pár és környezete próbál választ találni a dilemmára: Mi legyen a gyerekkel, megszülessen, vagy abortusz?
A folytatásban a családi történetben megismert 12 szereplő az Ószövetség és az Újszövetség 6-6 történetén halad át, összekapcsolva a jelent a Biblia világával.
Az egyfelvonásos mű mai nyelvezettel beszél örök témákról és értékekről, az élet minden kor emberét foglalkoztató kérdéseiről.

Szereplők:
Mérai Kata, Jegercsik Csaba, Koncz Eszter, Jenei Gábor, Meskó Tímea, Robin László,
Nemcsók Nóra, Medve József, Zboray Antónia, Geltz Péter, Tarczali Dorina, Gréczy Balázs

Író-rendező: Meskó Zsolt
Rendező, forgatókönyvíró, író nevéhez több tucat mű szövegkönyve, illetve színpadra állítása fűződik – legutóbb a Madách Színház mutatta be az ő szövege alapján készült A tizenötödik című musicalt. A jezsuitákkal régi barátságot ápol, 2019-ben például együtt szerveztük a budapesti Szabadság hídon bemutatott szentmisét.

Ajánló


A Liszt Ferenc Kamarazenekar zeneakadémiai évadzáró hangversenyén egy olyan sikercsapat lesz a vendég, akinek a nevéhez a legnagyobb koncerttermekben elért…

A Liszt Ferenc Kamarazenekar és a Bábozd Zöldre Egyesület nagysikerű zenés-bábos előadása új helyszínen, a Pomázi Művelődési Házban! Izgalmas és…

A Liszt Ferenc Kamarazenekar nemzeti összetartozás napi koncertje a magyarság és a magyar kultúra államhatárokon átívelő gazdagságának szép példája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!