Program


Liszt Ferenc Kamarazenekar 2022. évi határidőnaplója
-2 200 Ft
5

Liszt Ferenc Kamarazenekar 2022. évi határidőnaplója

A Liszt Ferenc Kamarazenekar és a Pest Side Story közös 2022. évi határidőnaplója segít abban, hogy sose maradjon klasszikus zene nélkül. A heti beosztású, 176 oldalas, A5 méretű naptár különlegessége, hogy a hónapelválasztó lapok grafikáit komolyzenei művek ihlették, és ezek a zeneművek QR-kód segítségével meg is hallgathatók a zenekar Spotify-csatornáján keresztül.

Amennyiben a személyes átvétellel vásárolja meg a határidőnaplót, az átvételre az Óbudai Társaskörben van lehetőség hétköznaponként 9 és 18 óra között.

Amennyiben a postai úton történő szállítással vásárolja meg, a szállítás a számlázás adatoknál megadott névre és címre történik. Amennyiben más címre kéri a szállítást, kérjük, hogy a marketing@lfkz.hu e-mail címen jelezze.

 

Vásárolja meg 2200 Ft kedvezménnyel a Liszt Ferenc Kamarazenekar 2022. évi határidőnaplóját! A kedvezmény a kosárba helyezést követően a végösszegből automatikusan kerül levonásra!

 

Aktuális előadások


Jegyvásárlás
-2 200 Ft

A határidőnaplóban a jelentősebb zeneszerzők születési dátumai mellett, a Liszt Ferenc Kamarazenekar koncertjei is jelölve vannak, valamint a kiadványhoz egy zenei témájú matricáslap is tartozik.

Tervező: Csanda Fruzsina (Pest Side Story)

Személyes átvétel - 6000 Ft helyett 3800 Ft

Az átvételre az Óbudai Társaskörben van lehetőség hétköznaponként 9 és 18 óra között.

Postai úton történő házhozszállítással – 7050 Ft helyett 4850 Ft.

A szállítás a számlázás adatoknál megadott névre és címre történik. Amennyiben más címre kéri a szállítást, kérjük, hogy a marketing@lfkz.hu e-mail címen jelezze.