Program


Yoko Retro Video Disco -  Kefír (V-tech) - Érzelmek Éjszakája

Yoko Retro Video Disco - Kefír (V-tech) - Érzelmek Éjszakája

Október 15-én szombaton este Yoko Retro Érzelmek Éjszakája Jászberényben az Ifjúsági Házban! Az éjszaka sztárvendége a Közönségkedvenc Kefír lesz, aki elhozza a legnagyobb V-tech-es slágereket Nektek! Tarts velünk Te is barátaiddal, ezúttal is fantasztikus hangulattal várunk!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 15. szombat, 21:00

Yoko Retro Video Disco – Október 15 szombat – Kefír (V-tech) - Érzelmek Éjszakája - Jászberény - Ifi Ház

Együtt idézzük fel a legnagyobb V-Tech-es slágereket, együtt énekelhetjük majd az "Éjfél után", "Vele minden jó", "A legszebb vallomás", "Homokba írt szerelem" és még számos másik közönségkedvenc dalukat.

Az est házigazdája ezúttal is Dj Guba lesz, aki elhozza nektek kedvenc zenéiteket és garantáltan szuper hangulatot varázsol az ifi Ház falai közé!

Jegyvásárlás elővételben és a helyszínen is.

Kapunyitás: 21:00 – Jegyárusítás kezdete: 20:00

Az italpultokban továbbra is kedvező árakkal kínáljuk kedvenceiteket, továbbá Amerikai Hot-Dog árusítás lesz a megszokott módon!

Tarts velünk Te is barátaiddal és bulizzunk együtt az elmúlt 40 év legnagyobb slágereire az Érzelmek Éjszakáján október 15-én szombaton este Jászberényben az Ifi Házban!

Várunk sok szeretettel,
Yoko Retro Team

Ajánló


A Liszt Ferenc Kamarazenekar és a Bábozd Zöldre Egyesület nagysikerű zenés-bábos előadása új helyszínen, a Pomázi Művelődési Házban! Izgalmas és…

A Liszt Ferenc Kamarazenekar nemzeti összetartozás napi koncertje a magyarság és a magyar kultúra államhatárokon átívelő gazdagságának szép példája.

A Liszt Ferenc Kamarazenekar zeneakadémiai koncertsorozata közepébe egy ötműves Beethoven-blokk került, ami a decemberi hangverseny 2. szimfóniájával indult, februárban a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!